Ο μέχρι και σήμερα διαχρονικά κορυφαίος, από πλευράς τεχνολογίας, προσωπικός ατμοποιητής στον κόσμο κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του στην Ελληνική Αγορά σε μια υπερπλήρη μορφή και συσκευασία.


Η εταιρία μας μελέτησε, σχεδίασε και με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζει αποκλειστικά, τον προσωπικό ατμοποιητή Royal EGO-T2, ο όποιος ενσωματώνει όλες τις τεχνολογικές αναβαθμίσεις και εξελίξεις του δημοφιλούς μοντέλου EGO-T2, σε ένα πρωτοποριακό design και σε μια πραγματικά υπερπλήρη έκδοση και συσκευασία, η οποία περιλαμβάνει όλα ανεξαιρέτως τα απαραίτητα αξεσουάρ, για τα οποία έως και σήμερα επιβαρύνεστε επί πλέον της τιμής του αρχικού πακέτου EGO-T2, από οπουδήποτε στον κόσμο και αν τον προμηθευτείτε.


Σας προκαλούμε, λοιπόν, να συγκρίνετε την ποιότητα κατασκευής, τον σχεδιασμό, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά και τα περιεχόμενα του πακέτου μας, με οποιονδήποτε άλλον προμηθευτή του μοντέλου στην Ελλάδα και φυσικά να κάνετε και την απαραίτητη σύγκριση των τιμών.Το μοντέλο EGO-T2, σαν τεχνολογική μετεξέλιξη του μοντέλου EGO, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην παγκόσμια αγορά περί τα τέλη του 2010 υλοποιώντας για πρώτη φορά την τεχνολογία Tank System με την οποία η ροη υγρού γίνεται σταδιακά από το φίλτρο με την δεξαμενή υγρού προς τον ατμοποιητή, σε αντιδιαστολή με την μέχρι τότε τεχνολογία των φίλτρων με τα πολυεστερικά υλικά τα οποία έπρεπε να εμποτιστούν με υγρό. Τα αποτελέσματα στην παράγωγη ατμού, στην γεύση αλλά και στην ευκολία αλλαγής της γεύσης του υγρού, υπήρξαν και εξακολουθούν να παραμένουν εντυπωσιακά.

Περιεχόμενα πακέτου Royal EGO-T2

 • 2 Επαναφορτιζόμενες Μπαταρίες 900 mAh με ένδειξη φόρτισης και μπουτόν ενεργοποίησης
 • 1 Ατμοποιητής 2,3 Ohm
 • 1 clearomizer T2
 • 5 Φίλτρα με δεξαμενή υγρού 1,1 ml
 • 1 Φορτιστή τοίχου
 • 1 Καλώδιο USB
 • 1 Εγχειρίδιο οδηγιών στα Αγγλικά και 1 στα Ελληνικά

Τα ανωτέρω είναι αυτά που θα βρείτε σε οποιονδήποτε άλλον προμηθευτή, παρόλα αυτά το πακέτο μας περιέχει ακόμη και τα παρακάτω ΕΞΤΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ:

 • 1 Φορτιστή αυτοκίνητου
 • 1 Δερμάτινη θήκη μεταφοράς
 • 1 Κορδέλα λαιμού με κρίκο
 • 1 Δερμάτινη θήκη ηλεκτρονικού τσιγάρου
 • 1 Φιαλίδιο 10ml με ειδική πλαστική βελόνα για την εύκολη αναπλήρωση του υγρού
 • 1 Φιαλίδιο 20ml με ειδική πλαστική βελόνα για την εύκολη αναπλήρωση του υγρού

ΔΩΡΟ

Επί πλέον όλων των ανωτέρω, λαμβάνεται δώρο 1 φιαλίδιο των 10ml έτοιμο υγρό ατμίσματος Joylife - Flavourart, σε γεύση Camtel. Σας προκαλούμε λοιπόν τώρα, να συγκρίνετε τις τιμές μας με αυτές της αγοράς και θα διαπιστώσετε ότι για όλα όσα συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο μας, θα πρέπει να πληρώσετε σε οποιονδήποτε άλλο προμηθευτή, τουλάχιστον 50% επί πλέον της τιμής μας.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Πέραν όμως της ιδιαίτερα προσιτής τιμής του, το Royal EGO-T2 διαθέτει κορυφαία ποιότητα κατασκευής και τα πλέον εξελιγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες. Ειδικότερα:

Κλείδωμα του πλήκτρου ενεργοποίησης

Ο προσωπικός ατμοποιητής επιτρέπει την ελεγχόμενη χρήση και κατανάλωση ενέργειας, αλλά και την ασφαλή αποθήκευση και μεταφοράς του. Πατήστε το κουμπί ενεργοποίησης γρήγορα, πέντε φορές μέσα σε τρία δευτερόλεπτα. Το φωτάκι LED θα αναβοσβήσει πέντε φορές και το πλήκτρο θα κλειδώσει. Κατά τη διάρκεια του κλειδώματος δεν είναι εφικτό το άτμισμα. Σε κατάσταση κλειδώματος, πατήστε το πλήκτρο ενεργοποίησης γρήγορα, πέντε φορές μέσα σε τρία δευτερόλεπτα. Το φωτάκι LED θα αναβοσβήσει πέντε φορές. Η μπαταρία θα τεθεί πάλι σε λειτουργία και θα είναι δυνατό το άτμισμα.

Προστασία υπερθέρμανσης – Αυτόματη διακοπή λειτουργίας

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας του προσωπικού ατμοποιητή, εφόσον πατηθεί το κουμπί ενεργοποίησης της μπαταρίας για περισσότερο από δέκα δευτερόλεπτα, ο ελεγκτής της μπαταρίας θα κόψει την τροφοδοσία του ατμοποιητή με ρεύμα, προστατεύοντάς τον από υπερθέρμανση και κάψιμο.

Ενδείξεις φόρτισης μπαταρίας

Στο κάτω μέρος του σώματος της μπαταρίας, υπάρχουν πέντε μικρά φωτάκια LED. Εφόσον η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη, ανάβουν και τα πέντε φωτάκια. Καθώς σταδιακά με την χρήση αποφορτίζεται η μπαταρία, τα αναμμένα φωτάκια μειώνονται.

Μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας και τεράστια αυτονομία

H τεράστια σε χωρητικότητα μπαταρία του Royal EGO-T2 (900mAh), δίνει την δυνατότητα για περισσότερες από 1.000 εισπνοές μέχρι την πλήρη αποφόρτισή της. Ταυτόχρονα η μπαταρία διαθέτει ένα εσωτερικό κύκλωμα προστασίας, το οποίο την προστατεύει από υπερφόρτιση.

Παρεχόμενες Εγγυήσεις

Οι μπαταρίες και οι φορτιστές καλύπτονται με εγγύηση 3 μηνών από την ημερομηνία της αγοράς τους. Ο ατμοποιητής θεωρείται ημιαναλώσιμο εξάρτημα και καλύπτεται μόνο για 2 εβδομάδες από την ημερομηνία της αγοράς του. Η διάρκεια ζωής του πάντως, εξαρτάται τόσο από την συχνότητα, όσο και από την ποιότητα της χρήσης του ατμοποιητή.Τα φίλτρα αναπλήρωσης υγρού θεωρούνται αναλώσιμα και δεν καλύπτονται με εγγύηση. Όλα τα υπό εγγύηση προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται στην εταιρεία για αντικατάσταση. Η εγγύηση δεν ισχύει σε περιπτώσεις κακής χρήσης των προϊόντων, ή πρόκλησης εσκεμμένης βλάβης.

Σημειώσεις

 1. Για την σωστή λειτουργία του προϊόντος, παρακαλούμε πριν από την χρήση του να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες, που συμπεριλαμβάνονται στο αρχικό σας πακέτο.
 2. Όλοι οι ατμοποιητές είναι προϊόντα προσωπικής ενασχόλησης και προορίζονται για χρήση από άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών.
 3. Η εταιρία μας συνιστά να χρησιμοποιούνται πάντοτε υγρά ατμίσματος που δεν περιέχουν νικοτίνη.
 4. Όλοι οι αυθεντικοί προσωπικοί ατμοποιητές Smokeless, φέρουν τυπωμένο η χαραγμένο το λογότυπο της εταιρίας.

Full Kit Royal EGO-CE5

 • Κωδικός Προϊόντος: EGO-PA-007
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • 18,00€


Ετικέτες: Full Kit Royal EGO-CE5. smokeless