Ο LEO-T, ένας από τους κορυφαίους από πλευράς τεχνολογίας προσωπικούς ατμοποιητές, κάνει για πρώτη φορά την εμφάνιση του στην Ελληνική Αγορά.


Η εταιρία μας μελέτησε, σχεδίασε, και με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζει αποκλειστικά, τον προσωπικό ατμοποιητή LEΟ-T, ο όποιος ενσωματώνει και αναβαθμίζει όλες τις τεχνολογικές βελτιώσεις και εξελίξεις των προσωπικών ατμοποιητών που χρησιμοποιούν την τεχνολογία Tank System.


Σας προκαλούμε λοιπόν να συγκρίνετε την ποιότητα κατασκευής, το design, τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και τα περιεχόμενα του πακέτου μας, με οποιονδήποτε άλλο προσωπικό ατμοποιητή, οποιουδήποτε προμηθευτή στην Ελλάδα και φυσικά να κάνετε και την απαραίτητη σύγκριση τιμών.


Το μοντέλο LEO-T, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην παγκόσμια αγορά το 2ο τρίμηνο του 2011, και αποτελεί την πλέον πρόσφατη και μια από τις κορυφαίες τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο των προσωπικών ατμοποιητών που χρησιμοποιούν την τεχνολογία Tank System.

H πληθωρική του εμφάνιση, η πλούσια παραγωγή ατμού, η εξαιρετική του γεύση, ο ριζοσπαστικός του σχεδιασμός, η μεγάλη περιεκτικότητα των φίλτρων του, αλλά και η μεγάλη αυτονομία που έχει η τεράστια σε χωρητικότητα, pass through μπαταρία του (800mAh), έχουν συντελέσει ώστε πολύ σύντομα μετά την πρώτη εμφάνιση του, το LEO-T να γίνει η κορυφαία επιλογή των πλέον απαιτητικών ατμιστών στον κόσμο.

Περιεχόμενα πακέτου LEΟ-T

 • 2 Μπαταρίες 800mAh/3,7V με έξοδο pass-through, ένδειξη φόρτισης & μπουτόν ενεργοποίησης
 • 2 Ατμοποιητές 2,0-2,5 Ohm
 • 5 Φίλτρα με δεξαμενή υγρού 1,2ml
 • 2 Κορδέλες μεταφοράς λαιμού
 • 2 κανονικά καπάκια με υποδοχή κορδέλας λαιμού
 • 1 Φορτιστής τοίχου
 • 1 Καλώδιο USB Pass-through
 • 1 Εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης στα Αγγλικά και ένα στα Ελληνικά
 • 1 Συσκευασία δώρου

ΔΩΡΟ
Επί πλέον όλων των ανωτέρω, λαμβάνετε δώρο 1 φιαλίδιο των 10ml έτοιμο υγρό ατμίσματος joylife - flavourart, σε γεύση Camtel.
Πέραν όμως της ιδιαίτερα προσιτής τιμής του, το LEΟ-T διαθέτει κορυφαία ποιότητα κατασκευής και τα πλέον εξελιγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Τεραστία χωρητικότητα μπαταριάς και μεγάλη αυτονομία

H τεράστια σε χωρητικότητα μπαταρία του LEΟ-T (800 mAh), δίνει την δυνατότητα για περισσότερες από 1000 εισπνοές μέχρι και την πλήρη αποφόρτισή της. Ταυτόχρονα η μπαταρία διαθέτει ένα εσωτερικό κύκλωμα προστασίας το όποιο την προφυλάσσει από τυχόν υπερφόρτιση.

Σύστημα ενεργοποίησης-απενεργοποίησης:

Το σύστημα ασφαλείας του LEΟ-T προσφέρει εύκολη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση πατώντας γρήγορα τρείς φορές το κουμπί ενεργοποίησης της μπαταρίας.

Ένδειξη φόρτισης μπαταρίας:

To φωτάκι LED στο κουμπί ενεργοποίησης της μπαταριάς εμφανίζει την κατάστασή της αλλάζοντας χρώματα, από πράσινο σε πορτοκαλί, κίτρινο, κόκκινο (άδεια μπαταρία).

Λειτουργία Pass Through:

To LEΟ-T επιτρέπει το άτμισμα κατά τη διάρκεια της φόρτισης της μπαταρίας μέσω καλωδίου USB. Ένα ειδικό σύστημα επιτρέπει την ασφαλή λειτουργία του ατμοποιητή κατά τη διάρκεια φόρτισης της μπαταριάς του.

Προστασία υπερθέρμανσης – Αυτόματη διακοπή λειτουργίας:

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας του προσωπικού ατμοποιητή, εφόσον πατηθεί το κουμπί ενεργοποίησης της μπαταρίας για περισσότερο από δέκα δευτερόλεπτα, ο εσωτερικός ελεγκτής της μπαταρίας θα κόψει την τροφοδοσία του ατμοποιητή με ρεύμα, προστατεύοντάς τον από υπερθέρμανση και κάψιμο.

Στεγανό φίλτρο με δεξαμενή υγρού χωρίς διαρροές:

Τα προβλήματα άσχημων οσμών, καμμένης γεύσης και διαρροών έχουν εξαλειφθεί.

Παρεχόμενες Εγγυήσεις:

Οι μπαταρίες και οι φορτιστές καλύπτονται με εγγύηση 3 μηνών από την ημερομηνία της αγοράς τους. Ο ατμοποιητής θεωρείται ημιαναλώσιμο εξάρτημα και καλύπτεται μόνο για 2 εβδομάδες από την ημερομηνία της αγοράς του. Η διάρκεια ζωής του πάντως εξαρτάται τόσο από την συχνότητα όσο και από την ποιότητα της χρήσης του ατμοποιητή.Τα φίλτρα αναπλήρωσης υγρού θεωρούνται αναλώσιμα και δεν καλύπτονται με εγγύηση. Όλα τα υπό εγγύηση προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται στην εταιρεία για αντικατάσταση. Η εγγύηση δεν ισχύει σε περιπτώσεις κακής χρήσης των προϊόντων ή πρόκλησης εσκεμμένης βλάβης.

Σημειώσεις

 1. Για την σωστή λειτουργία του προϊόντος, παρακαλούμε πριν από την χρήση του να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες, που συμπεριλαμβάνονται στο αρχικό σας πακέτο.
 2. Όλοι οι ατμοποιητές είναι προϊόντα προσωπικής επιλογής και ενασχόλησης και προορίζονται για χρήση από άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών.
 3. Η εταιρία μας συνιστά να χρησιμοποιούνται πάντοτε υγρά ατμίσματος που δεν περιέχουν νικοτίνη.
 4. Όλοι οι αυθεντικοί προσωπικοί ατμοποιητές Smokeless, φέρουν τυπωμένο η χαραγμένο το λογότυπο της εταιρίας.

Full Kit LEO-T

 • Κωδικός Προϊόντος: LEO-PA-001
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • 12,00€


Ετικέτες: Full Kit LEO-T, smokeless