Εταιρεία

Εταιρεία

Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία μας Smokeless ΕΠΕ δημιουργήθηκε στα τέλη του 2011 με δύο κύριους σκοπούς:

 • Πρώτον, το σχεδιασμό, την επιμέλεια παραγωγής, την εισαγωγή και την αποκλειστική διάθεση πρωτοποριακών Ηλεκτρονικών Τσιγάρων, που φέρουν το όνομα Smokeless, καθώς και των συνδεδεμένων με αυτούς ανταλλακτικών και αξεσουάρ.
 • Δεύτερον, την εισαγωγή και την διάθεση των Υγρών Αναπλήρωσης (γνωστών και ως Υγρών Ατμίσματος ή και e-liquids) με το όνομα JoyLife, ευρωπαϊκής παραγωγής και εμφιάλωσης.

Η Smokeless δραστηριοποιείται στην Ελλάδα . Αφορμή για τη δημιουργία της Smokeless ήταν η προσωπική εμπειρία των ιδρυτών της, οι οποίοι στα μέσα του 2011, από χρόνιοι παραδοσιακοί καπνιστές άνω των 3 πακέτων ημερησίως, μεταπήδησαν στην αποκλειστική χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου, χωρίς απώλεια της απόλαυσης, με εντυπωσιακά θετικά αποτελέσματα τόσο σε θέματα καλύτερης υγείας για τους ίδιους και το περιβάλλον τους, όσο και σε θέματα ελευθερίας της χρήσης του σε όλους τους χώρους όπου απαγορεύεται το παραδοσιακό τσιγάρο καπνού, καθώς τέλος και σε θέματα οικονομίας, αφού το κόστος της χρήσης του Ηλεκτρονικού Τσιγάρου περιορίζεται μόλις στο 1/3 του αντίστοιχου κόστους χρήσης του παραδοσιακού τσιγάρου.

Για την επίτευξη των σκοπών της και για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της, η Smokeless συνεργάζεται σε όλους τους τομείς με τους καλύτερους δυνατούς συνεργάτες.

 • Για τον σχεδιασμό και την παραγωγή των Ηλεκτρονικών Τσιγάρων Smokeless, η εταιρία μας συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρίες κατασκευής και συναρμολόγησης, που βρίσκονται στην Κίνα. Η συνεργασία αυτή διασφαλίζει κάθε φορά, εκτός από τον άρτιο και μοντέρνο σχεδιασμό, την κορυφαία τεχνολογία χρήσης και λειτουργίας και την καλύτερη δυνατή ποιότητα κατασκευής. Τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Smokeless και τα ανταλλακτικά τους διαθέτουν όλα τα Πιστοποιητικά ποιότητας κατασκευής που είναι κατά περίπτωση απαραίτητα για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CE, ROHS, ISO κλπ).
 • Για την παράγωγη των Υγρών Ατμίσματος-Αναπλήρωσης JoyLife, η Smokeless συνεργάζεται με την Ιταλική εταιρία FlavourArt, κορυφαίο παραγωγό υγρών αναπλήρωσης στην Ευρώπη με εμπειρία δεκαετιών στον χώρο της παραγωγής υγρών γεύσεων που χρησιμοποιούνται παραδοσιακά στους τομείς της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής.
  Τα υγρά JoyLife διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία αρωμάτων και γεύσεων.
  Η παρασκευή των υγρών αναπλήρωσης JoyLife , γίνεται πάντοτε σύμφωνα με τους όρους και τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα υλικά που χρησιμοποιεί η FlavourArt είναι πάντοτε εγκεκριμένα από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό EFSA  (European Food Safety Authority). Επιπρόσθετα η FlavourArt και οι επιστημονικοί συνεργάτες της διενεργούν διαρκείς επιστημονικές μετρήσεις και τοξικολογικούς ελέγχους των υγρών αναπλήρωσης για όλες τις διαθέσιμες γεύσεις. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα αποτελέσματα αυτών των μετρήσεων και των ελέγχων.
  Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι τα υγρά αναπλήρωσης «JoyLife» μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα ανεξαιρέτως τα μοντέλα Ηλεκτρονικών Τσιγάρων που διατίθενται στην αγορά.
 • Η Smokeless για τη διαρκή ανάπτυξη της διάθεσης των προϊόντων της, εκτός από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.smokeless.gr και τη δυνατότητα για τηλεφωνικές παραγγελίες, βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση για νέους δυναμικούς Συνεργάτες στην Ελλάδα και την Κύπρο. Οι Συνεργάτες είναι είτε Εξουσιοδοτημένοι Αντιπρόσωποι Περιοχών και Διανομείς των προϊόντων Smokeless και Joylife, είτε Μεταπωλητές των προϊόντων αυτών μέσω Ηλεκτρονικών Καταστημάτων ή/και Φυσικών Σημείων Πώλησης.

Το καλάθι αγορών είναι άδειο!