Όροι Χρήσης

Όροι ΧρήσηςΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 • Το smokeless-gr.com είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης μέσω του Διαδικτύου των προϊόντων της ελληνικής εταιρείας με την επωνυμία «Smokeless ΕΠΕ», που εδρεύει στον Κορυδαλλό επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 46, 18120 Κορυδαλλός (ΑΦΜ: 800376459 / Δ.Ο.Υ Νίκαιας). Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στις ιστοσελίδες, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της Smokeless, που βρίσκεται στην διεύθυνση smokeless-gr.com

 • Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω περιήγηση, χρήση και συναλλαγή σας στον ιστότοπο smokeless-gr.com συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

 •  συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

 • Η Smokeless διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει αυτούς τους όρους χρήσης οποιαδήποτε χρονική στιγμή, οπότε παρακαλούμε, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τη σελίδα να ελέγχετε για αλλαγές. Η συνεχής χρήση της ιστοσελίδας μετά τις όποιες αλλαγές στους όρους σημαίνει ότι αποδέχεστε αυτές τις αλλαγές.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

 • Όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος smokeless-gr.com απευθύνονται σε άτομα άνω των 18 ετών. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο προτείνεται αποκλειστικά σε ενήλικες καπνιστές είτε θέλουν να υποκαταστήσουν πλήρως το τσιγάρο καπνού είτε να το συνδυάσουν. Δεν προτείνεται σε άτομα κάτω των δεκαοκτώ ετών, σε γυναίκες εγκύους ή γυναίκες που θηλάζουν ή άτομα με αναπνευστικά προβλήματα. Επίσης δεν προτείνεται σε άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας χωρίς αρχικά να έχουν συμβουλευτεί το γιατρό τους.

 • Το ηλεκτρονικό κάπνισμα δεν αποτελεί μέθοδο διακοπής του καπνίσματος και απεξάρτησης από τη νικοτίνη.

 • Το www.smokeless-gr.com είναι ηλεκτρονικό κατάστημα που σκοπό έχει να προωθήσει τις πωλήσεις ηλεκτρονικών τσιγάρων, ανταλλακτικών και υγρών αναπλήρωσης. Στο πλαίσιο αυτό εστιάζει γενικότερα στην ενημέρωση των επισκεπτών και των πελατών του αναφορικά με τη χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου, των ανταλλακτικών και των υγρών αναπλήρωσης αλλά και ειδικότερα στη χρήση των προϊόντων του. Παρ' όλη την προσπάθεια των υπευθύνων προκειμένου το περιεχόμενο του ιστότοπου smokeless-gr.com,-συμπεριλαμβανομένων των κειμένων των γραφικών, των εικόνων, των πληροφοριών, των άρθρων και των συνδέσμων που αναρτώνται σ΄αυτόν - να είναι αντικειμενικό, ενημερωμένο και αξιόπιστο, εντούτοις καμμία πληροφορία ή αναφορά ή παραίνεση δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως επαγγελματική-ιατρική γνώμη. Το περιεχόμενο του ιστότοπου δεν προτίθεται να γίνει ούτε είναι υποκατάστατο των επαγγελματικών ιατρικών συμβουλών, διαγνώσεων ή θεραπειών.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

 • Αν και έχει δοθεί μεγάλη βαρύτητα στην όσο το δυνατόν πληρέστερη και ακριβέστερη απεικόνιση και περιγραφή των προϊόντων που παρατίθενται στον ιστότοπο της smokeless-gr.com, η Smokeless, διατηρεί επιφυλάξεις και δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν υφίστανται τυχόν τεχνικά, τυπογραφικά, αριθμητικά ή λάθη απεικόνισης,  που έχουν διαφύγει της προσοχής των υπευθύνων ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας του ιστότοπου οφειλομένων σε λόγους ανωτέρας βίας.

 • Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Smokeless δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που ίσως παρουσιασθούν στους χρήστες, όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή τη συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η Smokeless ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός της.

 • Η Smokeless έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει ή και να διακόψει για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα όλο ή μέρος του ιστότοπου της, να αλλάξει, βελτιώσει ή αναβαθμίσει αυτόν χωρίς καμία ειδοποίηση.

 • Η Smokeless δεν φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά ή και ηθική βλάβη προκύψει από την χρήση του ιστότοπου, περιλαμβανoμένου και του ηλεκτρονικού καταστήματος, καθώς και των συνδέσμων που αναρτώνται σε αυτόν. Η Smokeless ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαρκή διαθεσιμότητα των προϊόντων της.

 • Σε όλες τις αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων περιλαμβάνεται ΦΠΑ (23%).

 • H Smokeless μπορεί να τροποποιήσει τις τιμές, τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών ανά πάσα στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Θα πρέπει να ελέγχετε τακτικά αυτούς τους όρους των συναλλαγών για τυχόν αλλαγές που θα προκύψουν στο μέλλον. Η χρήση της ιστοσελίδας μετά από την δημοσιοποίηση των αλλαγών, θα σημαίνει ότι δέχεστε και συμφωνείτε με τις αλλαγές. Στην περίπτωση που δε συμφωνείτε με τους νέους όρους, θα πρέπει να σταματήσετε την χρήση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν αφορά σε παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

 • Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσα από το smokeless-gr.com διέπονται από το Διεθνές Ευρωπαϊκό δίκαιο αναφορικά για το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003), το Ελληνικό Δίκαιο για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ( Ν. 2472/1997 με την προσθήκη των Π.Δ 207/1998 & 79/2000 και άρθρου 8 του Ν. 2819/20000), καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. ενδεχομένως αποστολή δηλωμένης αξίας που να αντιπροσωπεύει το κόστος των προϊόντων που αποστέλλετε. Κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας από τις μεταφορικές υπηρεσίες.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 • Η Smokeless αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των προσωπικών δεδομένων σας καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών σας και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας.

 • Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του smokeless-gr.com είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε τις παραγγελίες σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων smokeless-gr.com, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

 • Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές, ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη/μέλος στη Smokeless, είναι εμπιστευτικές και η Smokeless έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο, στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

  • Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι ή συνεργάτες έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών σας.

  • Η Smokeless δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δημόσια αρχή.

  • Στην περίπτωση που η Smokeless χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.